Comunicat de presa - Prezentarea echipei si a echipamentelor la Bucuresti

E-mail: coralimpex@coralimpex.ro

București, 11/10/2017

COMUNICAT DE PRESĂ

Coral Impex organizează prezentarea echipei și a echipamentelor de DDD, pentru demararea proiectului de deratizare și combatere a țânțarilor din Municipiul București

Coral Impex S.R.L. își va prezenta echipa și echipamentele pentru operațiunile de DDD (deratizare, dezinfecție și dezinsecție), în București, pe 12 octombrie, ora 10:30, pe strada Progresului, nr. 134-138.

Vă invităm să luați parte la prezentarea echipei, unde va fi prezent pentru declarații și CEO-ul firmei, Alexandru Badea,  dar și la prezentarea mașinilor și a utilajelor de ultimă generație folosite de către Coral Impex. Evenimentul va avea loc în București, pe strada Progresului, nr. 134-138, la data de 12 octombrie 2017, ora 10:30.

Elemente de background

Societatea Coral Impex S.R.L. a fost fondată în anul 1993, deține 10 sucursale, peste 250 de angajați profesioniști și este liderul pieței din România, în domeniul deratizare, dezinsecție, dezinfecție (DDD) și tratamente fitosanitare.  Societatea este autorizată pentru Sistemul de Management al Calității, prin certificat eliberat de Lloyd’s Register Quality Assurance.

Acest eveniment are loc ca urmare a hotărârii Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC), cu privire la faptul că oferta propusă de Coral Impex îndeplinește toate condițiile de realizare ale proiectului cu numele: “Servicii Publice de salubrizare – activități de deratizare și combatere țânțari în Municipiul București”.

Persoană de contact: Alexandru Badea – CEO

Tel: 0744.349.113, E-mail: coral@coralimpex.ro,