Coral Impex castigatorii “BID Century International Quality ERA” 2014
DISPECERAT BUCURESTI: Tel Verde: 0800800294 sau Tel: 0736608387
Pentru consultatii gratuite, apelaţi +04 244-517-610
Coral Impex din Romania, castigatorul premiului “BID Century International Quality ERA” de la Geneva in 2014

 

Coral Impex din Romania, castigatorul premiului “BID Century International Quality ERA” de la Geneva in 2014

Geneva a gazduit Conventia “BID Century International Quality ERA”din acest an, unde lideri profesionisti de afaceri din toata lumea s-au strans in vederea recunoasterii excelentei si a succesului. In mod special, conventia a sarbatorit calitatea in afaceri si servicii.

Castigatorii premiilor au demonstrat angajamentul fata de criteriile din QC100 TQM Model, care ajuta la imbunatatirea satisfactiei clientilor si eficientizarea costurilor la nivelul tuturor etapelor de productie.

Printre castigatorii din acest an, Lengyel Levente de la Coral Impex, din Romania, a primit premiul “Century International Quality ERA” la categoria Gold (Aur) a Conventiei BID Quality de la Geneva. Compania a facute progrese uriase anul acesta ca si lider, nu doar in domeniul sau de activitate, ci si in Romania. Premiul a venit ca o recunoastere a succeselor obtinute in toti anii precedenti si ca un angajament de a pune si in perioada urmatoare pe primul loc CALITATEA.

BID a ales Geneva, unul din cele mai importante orase din Europa din punct de vedere al istoriei, pentru a gazdui Conventia “Century International Quality ERA”. Geneva reprezinta locul unde au avut loc unele din cele mai importante evenimente din istoria politica moderna, precum si locul de nastere al Legii Drepturilor Omului.  In plus, Geneva este orasul in care exista sediile Europene a multor organizatii internationale, precum Natiunile Unite, Forumul Economic International si Comitetul International al Crucii Rosii. Aceasta diversitate internationala, precum si angajamentul fata de afacerile globale, au facut din Geneva locul ideal pentru Convetia Internationala pentru Calitate BID, care a reunit lideri de afaceri de pe toate continentele.

Firmei Coral Impex i s-a decernat premiul Century International Quality ERA, categoria aur, in prezenta a numerosi lideri si reprezentanti din 49 de tari, participanti la conferinta Century International Quality ERA. Prestigiosul premiu, reprezentand cea mai inalta recunoastere a calitatii si inovatiei in domeniu, este acordat de catre Presedintele si Directorul General al BID, Jose E. Prieto. In imagine, de la stanga la dreapta: Craig Miller, Presedintele  QC100, Levente Lengyel – Director Economic  la Coral Impex si Jose E. Prieto, Presedinte si Director General al Grupului  BID One.

Levente Lengyel a stat înaintea liderilor internaționali, prezentandu-le realizările companiei de până în prezent, precum și obiectivele pentru viitor. În ciuda climatului economic global dificil, Coral Impex se lupta să exceleze în ceea ce priveste calitatea in fiecare zi, creand un avantaj competitiv în domeniul sau de activitate. Din acest motiv, Coral Impex a câștigat in 2014 premiul BID Century International Quality ERA la Geneva. Premiul este decernat de catre BID acelor companii și organizații din întreaga lume, care aderă la excelență și inovație în practicile lor, punând calitatea pe primul loc, in toate nivelurile din organizatie.

Societatile care au primit premiul sunt unite prin angajamentul lor de calitate fiecare in domeniul sau de activitate. În acest an, organizațiile câștigătoare sunt:
Prodiaman Oil Services, din Angola. Corporatie angoleza care operează în principal în industria de petrol, gaze și minerit. Prodiaman are ca parteneri investitorii străini, privati, inclusiv gigantul norvegian Aker Solutions și Clariant, companie elvetiana activand in domeniul petrolului, cu o cifra de afaceri de peste 8 miliarde dolari, oferind servicii excelente clienților din toate sectoarele de activitate. Companiile premiate la Geneva au fost recunoscute nu numai pentru realizările lor antreprenoriale, dar, de asemenea, si pentru devotamentul lor privind îmbunătățirea continuă și inovația, concepte cheie ale modelului QC100 Total Quality Management. In incercarea de a crește satisfacția clienților și de a optimiza eficiența, modelul promovează o cultură organizațională de angajament privind calitatea și o abordare proactivă pentru îmbunătățirea proceselor.

Toate companiile castigatoare de la Geneva si-au exprimat angajamentul fata de QC100 TQM Model, care este un exemplu excelent pentru alte companii si organizatii in mediul actual de afaceri care se schimba rapid. Facand din satisfactia clientilor cea mai mare masura privind calitatea, castigatorii premiilor BID au stabilit etalonul in domeniilor lor de activitate si au contribuit  la dezvoltarea economica si sociala din tarile lor, construind calea initiativelor de schimbari mondiale. Un exemplu cheie este Coral Impex, al carei spirit de inovatie si crestere pozitiva au reusit sa depaseasca climatul economic schimbator actual .

Un angajament ferm si continuu privind Calitatea, care reprezinta una din cerintele principale pentru a primi un premiu BID, poate fi observat printre companiile distinse premiate anterior de BID Quality. Companiile care deja impartasesc blazonul BID sunt prezente in mai mult de 170 de tari si includ companii renumite pe plan mondial in lista Fortune Global 500, precum: Wal Mart Stores, Indian Oil Corporation Limited si Beijing COFCO Plaza Development.

Alti castigatori ai premiului BID demni de mentionat: Turner Construction (SUA); Haki (Suedia); Ansaldo Energy (Italia); Zepter (Austria); RAO-Unified Energy Systems (Rusia); Als & Cachou-TBWA (Franta); Tata Group (India); Plamex-Plantronics (SUA); Dogus Holding A.S. (Turcia); Franklin Electric (SUA si Mexic); QMS International din Regatul Unit, FSUE VO „Safety” (Rusia); and Viking Line (Finlanda).

Sursa: www.gatewaycnet.com