Coral Impex despre muste si de ce sunt ele periculoase
DISPECERAT BUCURESTI: Tel Verde: 0800800294 sau Tel: 0736608387
Pentru consultatii gratuite, apelaţi +04 244-517-610
Despre muste si de ce sunt ele periculoase
Despre muste

Corpul mustelor este acoperit cu mustati senzoriale cu care acestea miros, simt si gusta. Cu gura, papilele gustative si picioarele savureaza mancarea.

Durata de viata a mustelor este de aproximativ o luna, insa, in acest timp, se inmultesc constant, deci, sa nu credeti ca scapati de ele asa usor.

In ceea ce priveste mancarea, acestea se hranesc cam cu orice mananca omul, dar si cu gunoi, fructe descompuse si fecale. Din cauza faptului ca mustele iau contact cu toate acestea, este foarte posibil ca atunci cand se aseaza pe mancarea noastra, sa o contamineze cu germeni.

De ce sunt periculoase mustele?

Mustele pot fi periculoase din cauza mediului pe care il frecventeaza. Mustele petrec mult timp in medii unde exista paraziti si patogeni. Acestea fiind atrase de gunoi, animale si plante aflate in stare de putrefactie, fecale, urina si multe alte zone periculoase.

Mustele nu au dinti, insa acestea scuipa saliva care este plina de enzime ce dizolva hrana, apoi aspira lichidul rezultat. Acest lucru il fac si cu mancarea noastra pe care se aseaza insistent si, mai mult de atat, isi pot lasa si fecalele tot pe hrana noastra Pe langa toate acestea, mustele sunt si extreme de deranjante si greu de prins.

Din aceste motive, este necesar sa luati masuri atunci cand mustele se inmultesc si observati ca se aseaza insistent pe mancare. Insa, pentru a scapa de probleme, va recomandam sa apelati la specialisti in dezinsectie.

Echipa Coral Impex va realiza o ESTIMARE GRATUITA, pentru a va putea oferi informatiile necesare cu privire la problema cu care va confruntati.

Pentru informații, contactați-ne:

E-mail: coralimpex@coralimpex.ro

Telefon: +04 244-517-610