Coral Impex singura firma de DDD din Romania premiata in Elvetia
DISPECERAT BUCURESTI: Tel Verde: 0800800294 sau Tel: 0736608387
Pentru consultatii gratuite, apelaţi +04 244-517-610
Firma de dezinsectie CORAL IMPEX, premiata in Elvetia

Firma de dezinsectie CORAL IMPEX, premiata in Elvetia

 

Premiul este cu atât mai important cu cât firma  CORAL IMPEX a fost singura companie privata româneasca ce activeaza în domeniul „Deratizari, Dezinsectii, Dezinfectii” premiata în cadrul festivitatii  care a avut loc la Montreux, Elvetia, în cadrul Summit-ului Liderilor de Afaceri. CORAL IMPEX  a obtinut distinctiile “Best Enterprise in the field of pest control services, Romania” si “Manager of the year”, acordata Directorului General.

La acest summit au participat oameni de afaceri, diplomati si oameni de stiinta din peste 30 de tari ale lumii.

“Nominalizarea companiei noastre între cele mai bune firme europene din domeniul ‘pest control’, respectiv deratizari, dezinsectii si dezinfectii, si acordarea titlului de “Best Enterprise”, este un motiv de mândrie si bucurie pentru toata echipa noastra. Este o recunoastere a eforturilor noastre de a fi mereu cei mai buni si de a oferi servicii de cea mai buna calitate. Obtinerea acestui premiu ne onoreaza, dar ne si obliga sa continuam pe acest drum al excelentei”, a declarat Alexandru Badea, fondatorul si Directorul General al CORAL IMPEX.
CORAL IMPEX activeaza în domeniul Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie din anul 1993. Compania cu capital privat 100% românesc are peste 200 de angajati si detine birouri în 10 mari orase ale tarii.


Sursa: http://alba.citynews.ro/economic/p-firma-de-dezinsectie-coral-impex-premiata-elvetia-1249728