Cum sa alegi compania potrivita de Deratizari, Dezinsectii, Dezinfectii?
DISPECERAT BUCURESTI: Tel Verde: 0800800294 sau Tel: 0736608387
Pentru consultatii gratuite, apelaţi +04 244-517-610
Cum sa alegi compania potrivita de Deratizari, Dezinsectii, Dezinfectii? Care sunt lucrurile la care trebuie sa fii atent cand cauti o asemenea companie?

Cum sa alegi compania potrivita de Deratizari, Dezinsectii, Dezinfectii? Care sunt lucrurile la care trebuie sa fii atent cand cauti o asemenea companie?

 

Cât de stabila este compania ?

Fondata in 1993, CORAL IMPEX a fost inca de la nastere mai mult decat o afacere – a fost modalitatea prin care proprietarul ei si-a exprimat ambitia de a revolutiona modul  in care se fac astfel de lucrari la noi in tara. De atunci si pana in prezent fondatorul companiei a reusit sa atraga alaturi de el peste 40 angajati cu studii superioare, care formeaza o echipa puternica si stabila, ceea ce dovedeste clar ca noi va vom putea servi si in viitor.

Va cunoaste comunitatea ?

CORAL IMPEX detine in prezent sucursale in 8 mari orase ale tarii: Cluj Napoca, Brasov, Targu Mures, Tulcea, Pitesti, Slatina, Ploiesti, Bucuresti. In toate cele 8 sucursale serviciile oferite de noi sunt disponibile 24 ore din 24 intregii comunitati. Din echipa fiecarei sucursale face parte atat personal ce provine de la sediul central al companiei cat si angajati de pe plan local, temeinic instruiti, ceea ce confirma clientilor nostri ca serviciile oferite de noi sunt efectuate nu numai de adevarati profesionisti, ci chiar de membri ai comunitatii lor.

Pe langa sucursalele detinute in tara, de-alungul activitatii, compania noastra a derulat relatii de colaborare cu alte numeroase primarii din tara, precum: Zalau, Oradea, Sibiu, Ramnicu Valcea, Turda, Piatra Neamt, Iasi, Braila, Slobozia, Urziceni, Alexandria, Oltenita, Videle, Giurgiu, Turnu Magurele, Slatina, Caracal, Sfantu Gheorghe, Codlea. Acest lucru ne-a ajutat sa cunoastem problemele cu care se confrunta numeroase comunitati din tara si sa putem servi cu profesionalism clientii nostri care detin puncte de lucru in mai multe orase ale tarii si care isi doresc un singur furnizor de servicii tip “pest control”.

Sunt tehnicienii pregatiti? Au experienta?

Tehnicienii CORAL IMPEX sunt profesionisti calificati si atestati conform legislatiei in vigoare. Media lor de experienta este de 7 ani, însa multi dintre ei lucreaza pentru firma de 10, chiar 15 ani. Printr-un program de formare continua, printr-o colaborare stransa cu institute de specialitate din tara si din strainatate, operatorii nostri au învatat cum sa aplice efectiv ultimele descoperiri tehnologice si echipamente pentru a rezolva rapid si eficient problemele clientilor.

Sunt serviciile garantate ?

CORAL IMPEX garanteaza calitatea serviciilor prestate. În caz ca exista orice fel de nemultumiri din partea clientului, compania face toate eforturile necesare pentru a-l multumi.