Despre noi - Coral Impex
DISPECERAT BUCURESTI: Tel Verde: 0800800294 sau Tel: 0736608387
Pentru consultatii gratuite, apelaţi +04 244-517-610

Coral Impex – Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie si Tratamente Fitosanitare

Cele 3 atribute care ne definesc sunt: SERIOZITATE, COMPETENTA, PROMPTITUDINE.

S.C. CORAL IMPEX S.R.L. este o companie cu peste 200 angajati ( 2008 ), a fost fondata in anul 1993 si are ca obiect de activitate prestarea serviciilor de DERATIZAREDEZINSECTIEDEZINFECTIE (DDD) si TRATAMENTE FITOSANITARE.
  
De-a lungul unei existente de 20 ani, CORAL IMPEX – firma cu capital privat, integral romanesc – s-a impus pe piata romaneasca prin  prestarea de servicii DDD  în numeroase orase din tara, precum: Cluj-Napoca, Târgu-Mures, Brasov, Oradea, Marghita, Sibiu, Deva, Turda, Alba Iulia, Zalau, Sfântu Gheorghe, Bistrita, Ploiesti, Craiova, Oltenita, Alexandria, Turnu Magurele, Slatina, Caracal, Ramnicu Valcea, Iasi, Piatra Neamt, Galati, Braila, Tulcea, Zalau, s.a. 

Evolutia cifrei de afaceri a Coral Impex in perioada 2008-2012

Rezultatele activitatii realizate temeinic, diversificate in mod gradual, ca un raspuns si o permanenta adaptare la  cerintele pieteii, sustinuta de un marketing modern si excelent orientat din punct de vedere zonal, nu au intarziat sa apara ….. iar odata cu aceste rezultate de exceptie au aparut firesc si premiile, distinctiile si trofeele, ca o recunoastere a valorii, a performantei antreprenoriale.

La doua decenii de existenta si activitate de succes, firma CORAL IMPEX se poate mandri cu un palmares impresionant de diplome si trofee obtinute atat in tara, cat si in strainatate. Pornind de la nivel local, unde recunoasterea performantei s-a concretizat in numeroase premii in cadrul Topului Firmelor Prahovene  organizat de CCI Prahova, apoi – la nivel national – cand suprematia in bransa a fost confirmata in competitia dintre cele mai performante firme romanesti de profil, CORAL IMPEX a strabatut o traiectorie a succesului care a depasit granitele tarii si a primit firesc, confirmarea la nivel european si mondial. O scurta, dar totusi edificatoare  trecere in revista a palmaresului de distinctii castigate de-a lungul timpului de CORAL IMPEX si de managerii sai, pe plan intern si extern, vor contura imaginea unor veritabili performeri ai businessului  intr-un mediu economic si concurential care e din ce in ce mai dificil.

Pe plan local, CORAL IMPEX a ocupat in ultimii 14 ani locurile 1, 2 sau 3  in topurile mediului de afaceri prahovean, pe codul CAEN aferent. Astfel, in cadrul Topului Firmelor Prahovene, companiei CORAL IMPEX i s-au decernat Distinctia de Excelenta (in 2003 si 2004), Trofeul de Excelenta (in 2005, 2006, 2007 si 2009) si Trofeul „Peste 10 Ani de Excelenta in Afaceri” (in 2010, 2011 si 2012), iar doamnelor din top-managementul firmei – „Trofeul Femeia de Afaceri” (in 2009 si 2010).
De asemenea Coral Impex a detinut aproape in fiecare an locul 1 la categoria “Servicii”, reusind astfel sa surclaseze detasat companiile de salubrizare, curatenie sau deszapezire din judet.

La nivel national, Institutul National de Statistica a evidentiat 4 ani la rand (2009 – 2012)  peformanta firmei CORAL IMPEX, pentru cifra de afaceri realizata, dar si pentru numarul mediu de salariati. Cu ocazia Topului National al Firmelor Private, organizat de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii, la nivelul anului 2012 CORAL IMPEX a fost laureata pe locul I la urmatoarele categorii: pentru domeniul de activitate corespunzator grupei 8129 a codului CAEN: clasamentul national in functie de productivitate, clasamentul regional in functie de profitul brut, clasamentul regional in functie de performanta globala in afaceri, clasamentul regional in functie de cifra de afaceri, clasamentul national in functie de performanta globala in afaceri.

Dar cum recunoasterea valorii nu cunoaste granite, performanta de exceptie a echipei CORAL IMPEX a fost apreciata incepand cu 2007 si la nivel international, odata cu decernarea de catre revista de comert international Actualidad – Spania a premiului international „Leader in Prestige and Quality”. Ulterior, Asociatia Mondiala a IMM-urilor i-a decernat firmei CORAL IMPEX Premiul Special pentru rezultate exceptionale in activitate (la Bucuresti, in 2008). La randul sau, Uniunea Europeana pentru IMM-uri si Artizanat a decernat companiei, Diploma de Excelenta (la Bucuresti, in 2010, 2011 si 2012), pentru activitate conforma cu standardele Uniunii Europene si Diploma de Excelenta, pentru merite antreprenoriale si ecologice deosebite.

In 2013, la Montreux, in Elvetia (in 30 iunie – 2 iulie), în cadrul Summit-ului Liderilor de Afaceri organizat de catre Europe Business Assembly (EBA, Oxford, Marea Britanie), CORAL IMPEX a fost laureata la sectiunea „pest control”, obtinand premiul „Best Enterprise”. In acelasi timp, dl. Alexandru Badea, fondatorul si directorul general al companiei a fost laureat cu premiul „Manager of the Year”. Prestigioasa gala antreprenoriala de la Montreux a reunit personalitati de prestigiu din lumea afacerilor europene si mondiale –  lideri ai camerelor de comert, diplomati, oameni de afaceri, finantatori, asociatii de afaceri, uniuni de afaceri si sindicale profesionale si oameni de stiinta din peste 30 de tari. In 29 septembrie 2013, la Dubai, in Emiratele Arabe Unite, in ambianta exclusivista a Atlantis Palm Hotel, Confederatia Mondiala a Afacerilor (WORLDCOB) a desemnat firma CORAL IMPEX ca laureat al premiului „World Business Leader”, iar pe Dl. Alexandru Badea, l-a premiat pentru Excelenta in Business. De asemenea, compania a fost desemnata „Membru de Elita” al Confederatiei Mondiale a Afacerilor. In 8 decembrie 2013, la Viena, in Austria, Societatea Europeana pentru Cercetarea Calitatii (ESQR) a decernat firmei CORAL IMPEX „Premiul European pentru Bune Practici”, ca recunoastere pentru activitatea de exceptie. In 31 martie 2014, la Berlin – Germania, CORAL IMPEX a primit premiul ”The Global Green Award 2014” pentru excelenta cultivare si aplicare a valorilor protectiei mediului si dezvoltarii durabile, din partea Asociatiei  Internationale „Other Ways”. Cu toate aceste premii, CORAL IMPEX s-a inscris in elita comunitatii europene si mondiale de afaceri, plasandu-se in topul companiilor cu profil DDD (pest control) din Europa.

Din dorinta de perfectionare continua si pentru ca tehnicienii nostri sa fie la curent cu toate noutatile de pe piata mondiala,  am dezvoltat relatii stranse de colaborare cu institutele de specialitate din tara si din strainatate, astfel incat, incepand cu anul 2007, suntem membru observator in cadrul British Pest Control Association, asociatie care reuneste cele mai importante companii de profil din Europa.

Pentru a fi mai aproape de clientii nostri din marile comunitati urbane, am infiintat mai multe sucursale in tara, astfel incat, in prezent detinem un numar de 10 puncte de lucru. Insa experienta de lucru a companiei Coral nu se opreste doar la cele 10 puncte de lucru, de-alungul existentei sale realizand lucrari de anvergura in orase precum: Iasi, Braila, Galati, Piatra Neamt, Videle, Alexandria, Tn. Magurele, Slobozia, Sfantu Gheorghe, Rm. Valcea, Oradea, Marghita, Turda s.a.

REGULI PRIVIND MEDIUL, SANATATEA SI SECURITATEA OCUPATIONALA

CORAL IMPEX SRL a stabilit un sistem integrat de management al mediului securitatii si sanatatii ocupationale in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 14001:2005 si SR OHSAS 18001:2001 care prevede
Commercial Pest Control
0%
Construction Pest Control
0%
Domesctic Pest Control
0%
Commercial Insect Control
0%

stay tuned with updates