Combaterea daunatorilor din industria alimentara - Coral Impex
DISPECERAT BUCURESTI: Tel Verde: 0800800294 sau Tel: 0736608387
Pentru consultatii gratuite, apelaţi +04 244-517-610
Combaterea daunatorilor din<br> industria alimentara

Combaterea daunatorilor din industria alimentara

Controlul Daunatorilor din Industria Alimentara

Industriile alimentara, farmaceutica si cele conexe reprezinta sectoarele unde riscul infestarii cu insecte si rozatoare este cel mai ridicat. Controlul daunatorilor din aceste industrii prezinta o importanta deosebita, atat prin riscul de contaminare microbiologica, cat si prin alterarea fizica si organoleptica a alimentelor.

Eliminarea riscului biologic determinat de daunatori trebuie urmarit pe intreg traseul alimentelor, de la faza de productie, pana ajunge la consumatorul final.

Pentru a efectua un control eficient asupra presiunii cauzate de insecte si rozatoare sunt necesare masuri de prevenire si de combatere. Pentru efectuarea acestor operatiuni societatea noastra utilizeaza produse a caror eficienta a fost testata si mijloace de aplicare adaptate fiecarui tip de locatie in parte.

 

     
Stiati ca momelile raticide din grupa III si IV de toxicitate provoaca moartea rozatoarelor intr-un interval de cateva zile, existand astfel pericolul ca dupa ce a consumat otrava, rozatorul sa intre in contact cu alimentele din incinta fabricii respective contaminadu-le? Acolo unde prezenta momelilor raticide toxice poate duce la contaminarea alimentelor, folosim capcane complet netoxice, a caror eficienta o garantam.
Pentru a limita la maxim accesul copiilor sau al animalelor de companie la momelile raticide toxice, folosim statii de intoxicare special concepute.
Data fiind atractia insectelor zburatoare pentru lumina ultravioleta sau, mai recent descoperit, fata de lumina verde, firma de deratizare Coral Impex foloseste aparate insectocutoare ce emana o astfel de lumina, care au rolul atat de a oferi indicii cu privire la specia de insecta ce exercita presiune asupra spatiului respectiv, cat si asupra gradului de infestare; Pentru spatii mai elegante (birouri, restaurante, sali de sedinta, hoteluri) pot fi folosite insectocutoare special concepute, ce prezinta un aspect deosebit. Totusi folosirea acestui tip de dispozitiv nu asigura o protectie de 100% impotriva insectelor zburatoare.