Combaterea Insectelor - Coral Impex
DISPECERAT BUCURESTI: Tel Verde: 0800800294 sau Tel: 0736608387
Pentru consultatii gratuite, apelaţi +04 244-517-610
Combaterea Insectelor

Combaterea insectelor

Combaterea insectelor daunatoare este este o activitate extrem de importanta ce trebuie permanent avuta in vedere de populatie.
CORAL IMPEX  efectueaza tratamente de dezinsectie pe intreg teritoriul tarii, fiind in prezent societatea cu cea mai mare arie de acoperire teritoriala din Romania, in domeniul nostru de activitate. De la infiintare si pana in prezent, am realizat tratamente de dezinsectie pentru toate categoriile de utilizatori: sedii de firma, depozite si magazine alimentare, unitati de productie, unitati spitalicesti, penitenciare, restaurante, baruri, hoteluri, unitati de invatamant, ferme zootehnice, asociatii de proprietari, parcuri si spatii verzi municipale. Orice comanda primita este privita de noi ca o provocare, scopul permanent fiind acela de a obtine eficienta maxima.
Tehnicieni D.D.D. ai CORAL IMPEX realizand tratamente de dezinsectie si dotarile acestora

Din punct de vedere practic, dezinsectia poate fi:

  • preventiva ( profilactica ), care are scopul de a impiedica înmultirea si raspândirea daunatorilor, prin crearea de conditii nefavorabile dezvoltarii acestora. Ea trebuie sa aiba caracter permanent, de preferinta la intervale de maxim 3 luni;
  • curativa ( terapeutica sau de combatere ) în focar, care urmareste distrugerea si îndepartarea insectelor si antropodelor din unitatea asupra careia se actioneaza; ea se realizeaza la intervale repetate de 10 – 14 zile pentru distrugerea focarelor, fiind urmata apoi de dezinsectia profilactica.

Metodele de dezinsectie aplicate de societatea noastra, sunt adaptate fiecarui tip de spatiu in parte. La alegerea produselor insecticide si a echipamentelor de aplicare tinem cont de o serie de elemente, precum: profilul de activitate al clientului, gradul de infestare, daunatorul cu care se confrunta, accesibilitatea spatiilor s.a.

Tehnicieni D.D.D. ai CORAL IMPEX efectuand tratamente de dezinsectie chimica pe spatii exterioare
 Echipamente moderne folosite de CORAL IMPEX in activitatea de dezinsectie ambientala 
 

CORAL IMPEX ofera solutii complexe de dezinsectie, indiferent de profilul dumneavoastra de activitate. In prezent avem in derulare numeroase contracte de prestari servicii prin care asiguram nu numai tratamente periodice de dezinsectie, ci si monitorizarea activitatii daunatorilor si intocmirea de raportari cu privire la evolutia gradului de infestare.

Nu ezitati sa ne contactati. Daca sunteti de acord, ne vom deplasa GRATUIT la locatia indicata de dumneavoastra, pentru a efectua o evaluare profesionista a gradului de infestare si a va oferi solutia cea mai potrivita.

VA GARANTAM CEL MAI BUN RAPORT CALITATE / PRET.