Informații utile privind combaterea vectorilor, păsărilor și reptilelor

Combatere vectori pasari si reptile

Combatere vectori pasari si reptile

INSECTELE

Măsuri de combatere a vectorilor

Insectele (muște, țânțari, molii, gândaci, căpușe, ploșnițe, etc.) sunt cunoscute drept specii vectoare de agenți patogeni care pot să transmită maladii ce generează disconfort sau afectează grav sănătatea, în anumite situații. Rozătoarele pot transmite, la rândul lor, boli grave (trichineloza, infestare cu salmonella, tifos murin, febra mușcăturii de șobolan, etc.) și pot produce importante pagube economice. Din categoria păsărilor dăunătoare fac parte graurii, porumbeii, ciorile, acestea putând produce daune semnificative în spații precum terase, verande, hambare, garaje, restaurante, etc.

Înainte de a vedea ce măsuri de combatere vectori pasari si reptile există, trebuie să vorbim puțin și despre bolile transmise de vectori.

Combatere vectori pasari si reptile
Combatere vectori pasari si reptile
Combatere vectori pasari si reptile

Boli transmise de vectori

Știai că 17% din bolile infecțioase la nivel mondial sunt produse de vectori? Țânțarii, muștele, gândacii, căpușele și unele rozătoare sunt responsabile pentru transmiterea de paraziți, virusuri și microbi care afectează nu doar oamenii, ci și animalele. Țânțarii pot provoca malarie (una dintre bolile cu cea mai mare mortalitate), meningoencefalită provocată de virusul WEST NILE, febra galbenă sau encefalită japoneză, Muștele pot transmite holeră, hepatita A, filarioză sau boala somnului (și alte boli); gândacii transmit numeroase boli pe care le transmit și muștele; păduchii de șobolani sunt vectori pentru ciumă, iar căpușele determină declanșarea bolii Lyme sau a meningoencefalitei. Acestea sunt doar câteva dintre bolile transmise de vectori. În realitate, în jurul nostru există sute de insecte și rozătoare care ne pot pune viața în pericol. Tocmai din acest motiv sunt importante nu doar măsurile curative, ci și cele preventive.

Combatere vectori pasari si reptile

PEST Control

Combaterea dăunătorilor din industria alimentară

Industria alimentară se numără printre sectoarele unde riscul de infestare cu insecte și rozătoare este cel mai ridicat, tocmai din acest motiv, controlul dăunătorilor este important. În prezența acestor dăunători, riscul de contaminare microbiologic, dar și de alterare fizică a alimentelor este crescut.

Scopul nostru este să eliminăm riscul biologic de la faza de producție a alimentelor, până în momentul în care acestea ajung la consumatorul final. În acest sens, Coral Impex intervine cu măsuri de prevenire și de combatere a vectorilor și a altor dăunători din industria alimentară. Printre cele mai eficiente soluții se numără:

Capcane ecologice, complet netoxice sau stații de intoxicare special concepute pentru combaterea rozătoarelor,
Insectocutoare / insectkiller-e pentru combaterea dăunătorilor,
Tratamente de dezinsecție și deratizare personalizate (alegerea produselor biocide și a echipamentelor de aplicare se va face ținând cont de gradul de infestare, dăunătorii vizați, accesibilitatea spațiului, etc.).

Combatere vectori pasari si reptile

Protejează mediul de lucru

Asigură-te ca ai luat măsurile necesare impuse de legislația în vigoare. Noi garantăm eficiența lucrărilor DDD (dezinsecție, deratizare, dezinfecție).

Ai garanția unor lucrări 100% sigure și eficiente

Suntem lideri pe piața națională în domeniul Pest Control și nu am avut niciun incident de tip intoxicații accidentale în rândul celor peste 10.000 de beneficiari.

Beneficiază de servicii DDD complete

Case, școli, grădinițe, birouri, blocuri, hale, spitale, cabinete medicale, restaurante, baruri, cinematografe, săli de spectacol, parcuri, grădini, spații verzi.

Combatere vectori pasari si reptile
Combatere vectori pasari si reptile

Prevenirea daunelor provocate de păsări

În această situație, soluția cea mai eficientă este montarea unei plase de protecție împotriva păsărilor sau a unor dispozitive special concepute pentru îndepărtarea păsărilor (dispozitive cu ultrasunete, dispozitive emițătoare de sunete care imită păsări de pradă, dispozitive tip țepușe care împiedică staționarea sau cuibărirea păsărilor, etc.).

Combaterea reptilelor

Prezența șerpilor sau a reptilelor pe lângă casă sau alte spații verzi este o experiență destul de neplăcută. Nu se recomandă să încerci să scapi de ele pe cont propriu, folosind substanțe din comerț, pentru că de cele mai multe ori nu vor funcționa. Combaterea reptilelor se realizează cu soluții repelente,  care nu se găsesc în magazinele de profil, sunt folosite doar de către profesioniști cu experiență, cum sunt cei din echipa noastră.

Combatere vectori pasari si reptile

DDD

Coral Impex, lider în industria DDD

Utilizăm întotdeauna metode, soluții și echipamente de dezinfecție, dezinsecție și deratizare care se potrivesc cel mai bine situației în care te afli. În cei peste 25 de ani de experiență am testat zeci de metode de DDD, iar acum știm exact ce trebuie să folosim într-un anumit spațiu pentru a-l curăța de vectori și dăunători.

Succesul activității noastre a fost confirmat de-a lungul timpului nu doar la nivel național, ci și internațional. Astăzi ne putem lăuda cu zeci de diplome și premii care atestă calitatea ridicată a serviciilor pe care le oferim. Contactează-ne și noi te vom ajuta să scapi de dăunători!

Combatere vectori pasari si reptile
Call Now Button