Responsabilitate socială

CORAL IMPEX

Responsabilitate
socială

Printre obiectivele societății CORAL IMPEX se numără și reîntoarcerea unei părți din profitul realizat către comunitatea unde își desfășoară activitatea punctele de lucru ale companiei, dar și către angajații societății, sub diverse forme, în condiții de respectare a tuturor prevederilor legale. Pentru îndeplinirea acestora și în termeni de responsabilitate sociala, CORAL IMPEX:

A sprijinit elevi premianți din întreaga țară;
A organizat concursul de șah ”Cupa CORAL”, pentru a încuraja practicarea acestui sport, care ajută copiii să își dezvolte un simț de gândire analitică și promițătoare pentru diverse realizări de-a lungul vieții;
A amenajat parcuri, spații verzi și locuri de joacă pentru a crea un mediu recreațional pentru cetățeni din diverse orașe din țară;
A venit în ajutorul Direcțiilor de Asistență Socială, oferind alinare și suport celor mai puțini norocoși, orfani sau rămași singuri și fără o sursă de venit;

Responsabilitate socială
Responsabilitate socială

28

Ani de experiență

Protejează mediul de lucru

Asigură-te ca ai luat măsurile necesare impuse de legislația în vigoare. Noi garantăm eficiența lucrărilor DDD (dezinsecție, deratizare, dezinfecție).

Ai garanția unor lucrări 100% sigure și eficiente

Suntem lideri pe piața națională în domeniul Pest Control și nu am avut niciun incident de tip intoxicații accidentale în rândul celor peste 10.000 de beneficiari.

Beneficiază de servicii DDD complete

Case, școli, grădinițe, birouri, blocuri, hale, spitale, cabinete medicale, restaurante, baruri, cinematografe, săli de spectacol, parcuri, grădini, spații verzi.

Responsabilitate socială
Responsabilitate socială

REALIZĂRI

Mai mult

A creat și creează locuri de muncă în peste 14 orașe mari din țară;
Are grijă de toți angajații societății, printr-o remunerare corespunzătoare muncii depuse. Este TOTAL împotriva muncii la ”negru”. Cel mai mic salariu din societate depășește salariul minim pe economie, conștient incercand sa asigure salariatilor un trai cat mai bun.
Asigură întreg personalului echipamente de protecție adecvate pentru prestarea serviciilor în condiții de maximă securitate și siguranță.
A contribuit la bugetul statului cu o sumă ce depășește 21 milioane de EURO, in ultimii 10 ani.
În concluzie, în urma solicitărilor făcute de un potențial beneficiar al serviciilor noastre, avem în vedere:

a) Mobilizarea și operativitatea echipei de lucru, astfel încât, în timpul cel mai scurt, să putem efectua serviciul solicitat de beneficiar;
b) Prestarea serviciilor în condiții de siguranță pentru beneficiari și anagajați și calitate a lucrărilor prestate;
c) Garanția serviciilor.

Call Now Button