Misiunea si viziunea companiei

Servicii profesionale de dezinfectie non-stop

Dezinfecție - combaterea focarelor cu risc de infecție și a microorganismelor din bazinele de înot; dezinfecția piscinelor și ștrandurilor în regim ``NON-STOP``.

Produsele folosite de societatea noastră în activitatea de dezinfecție prezintă un spectru larg de acțiune, neutralizând rapid principalii agenti patogeni, având acțiune virucidă (Coronavirus, Flavivirus – Hepatic, TBC, Gripal, Rubeolic, Rujeolic, Rabic, HIV etc.), bactericidă (Staphylococus Aureus, Escherichia Coli – E.Coli, etc.), fungicidă (Candida albicans, Aspergillus Brasiliensis etc.), sporicidă.

Dezinfecția o efectuăm prin 4 metode:

1. Dezinfecția aerului, a microaeroflorei și suprafețelor efectuată prin nebulizare, cu dimensiune a particulelor eliberate, cuprinse între 5-50 microni, astfel încât să fie generată ceață uscată – metodă, cel mai des utilizată, în spitale, policlinici, cabinete medicale sau orice alte unitate sanitară;
2. Dezinfecția aerului și a microaeroflorei efectuată prin nebulizare, cu dimensiune a particulelor eliberate, cuprinse între 5-50 microni care nu necesita aerisire.
3. Dezinfecția suprafețelor prin pulverizare.
4. Dezinfectia cu aparatura performanta care nu necesita neaparat eliberarea spatiului de catre personal si nici aerisire sau stergerea suprafetelor; cu utilaje și echipamente ultramoderne a caror utilizare nu implică timp suplimentar pentru aerisire sau ștergere a suprafețelor.

Societatea Coral Impex, prin punctele de lucru pe care le deține, are acoperire națională privind asigurarea serviciilor. Astfel, pentru servicii sub 100 km timpul de reacție, variază de la o oră la 3 ore. Societatea Coral Impex în cel mult 8 ore, poate fi în dispozitiv de lucru în orice localitate din țară, de la primirea comenzii de lucru din partea beneficiarului.

CORAL IMPEX

Te interesează acest serviciu?

Servicii profesionale de dezinfectie non-stop

Lasă-ne un mesaj!


    Call Now Button