Dezinsectie non-stop

Dezinsecție - combaterea insectelor

Asigurăm serviciul de dezinsectie non-stop pentru toate categoriile de clienți, inclusiv persoane fizice, prin trei metode:

a) Chimică – presupune pulverizarea soluției insecticide cu diverse echipamente și utilaje, funcție de insecta combătută.
b) Ecologică – presupune amplasarea de capcane ecologice, nu implică nicio o substanță toxică pentru oameni, animale de companie, nu poluează mediul înconjurător și nu prezintă niciun risc de contaminare chimică a alimentelor;
c) Mixtă – presupune aplicarea celor două metode descrise mai sus, funcție de cerințele beneficiarului, de domeniul de activitate și de configurația spațiului care trebuie tratat;

Toate produsele insecticide utilizate de companie sunt avizate de Ministerul Sănătății, dețin fișe tehnice cu date de securitate, certificate de conformitate și sunt produse în conformitate cu Regulamentele și Directivele Uniunii Europene. Alegeți Coral Impex deoarece lucrăm doar cu specialiști de înaltă clasă și acordăm o atenție deosebită modului de aplicare al metodologiilor de combatere.

Societatea Coral Impex, prin punctele de lucru pe care le deține, are acoperire națională privind asigurarea serviciilor. Astfel, pentru servicii sub 100 km timpul de reacție, variază de la o oră la 3 ore. Societatea Coral Impex în cel mult 8 ore, poate fi în dispozitiv de lucru în orice localitate din țară, de la primirea comenzii de lucru din partea beneficiarului.

CORAL IMPEX

Te interesează acest serviciu?

Servicii profesionale de dezinsectie non-stop

Lasă-ne un mesaj!


    Call Now Button